Rólam

Megtisztel, hogy megoszthatom veled mindazt, ami az elmúlt jónéhány évben a részemmé vált. Találkozásunk nem a véletlen műve, ezért szívből remélem, hogy hasznos ismeretekkel leszel gazdagabb a honlapon való böngészés után. Számomra mindennél fontosabb, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, és ami egyben a legtöbb örömet is okozza. Az SVT-vel való találkozásom a Sors akarata, a vele való foglalkozás szívből jövő döntés. „Ingaúton” járok, és egyben a Szabadság ösvényén (Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia – A szabadság ösvénye; Édesvíz kiadó) is...
Jó érzéssel tölt el, hogy most pár lépést veled együtt tehetek meg ezen az úton!

Spirituális választechnika:
ahogy én látom...

       „Akik tudják, hogy miről szól, azoknak felesleges elmagyarázni...
        Akik nem tudják, azoknak lehetetlen...”

         ...azonban mindenképpen ÉRDEMES!!!

A Spirituális választechnika a leghatékonyabb tanácsadási módszer, amelyet megismertem és megtapasztaltam. Hatékonyságát több dolognak is köszönheti, és ezek közül valóban vannak olyan részletek, amelyeket ha nem is lehetetlen, de kevésbé könnyű elmagyarázni.
Én abban látom az SVT nagyszerűségét, hogy közeli, tudatos kapcsolatba hoz szellemi segítőinkkel, Felső Énünkkel: a Tisztítás során mindig vele dolgozunk.
Mivel Felső Én hozzáfér a lélekkrónikához, ezért az abban fellelhető információk is rendelkezésünkre állnak a tudatalatti tartalmak mellett, egy adott probléma okainak felkutatásához, majd tisztításához. Ez hatékonyságának egyik kulcsa. Az SVT egy csodálatos módszer, amely lehetővé teszi, hogy felfedezd: mindaz, ami köré az SVT rendeződik, még csodálatosabb...

Petrinyecz Anita

 Tapasztalatok  SVT-vel

„Kisfiamnak hosszú ideje komoly bőrproblémái voltak, nagyon sokat kínlódtunk, kipróbáltunk számos hagyományos és alternatív módszert, csekélyke eredménnyel. (...) Amikor a tanácsadásról hazaértem, kisfiam mindjárt azzal lepett meg, hogy ebédet kért: levest..."
tovább

„A tisztítások után lelkileg megnyugodtam, és úgy érzem, jó úton haladok affelé, hogy a párkapcsolatban is megtaláljam a boldogságot!"
tovább

„Azt, hogy 20 év után, a gyerekkoromban átélt kudarcok (sorozatos esések) ellenére, újra biciklire merek ülni – sőt annyira belelkesedtem, hogy vettem egy gyönyörű kerékpárt, amit rajongva szeretek. "
tovább