Lélekkrónika

„A Lélek feljegyzéseit rendszerint Akasha-krónikaként említik. Ez tartalmazza a Lélek összes tapasztalatát, az isteni terv kialakulásának pillanatától az Isteni szinten keresztül egészen a jelen pillanatig, és azon túl. A jelenlegi és az összes többi élet valamennyi programozása feljegyeztetett az Akasha-krónikában.”
(Robert E. Detzler)


Az SVT a tudatalatti elme és a lélekkrónika vizsgálatának rendszere. A vizsgálat során Felső Én hozzáférhet az Akasha-krónikához, és kitisztít minden diszharmonikus energiát vagy programot a Lélek feljegyzéseiből, a múltban, a jelenben és a jövőben.

 Tapasztalatok  SVT-vel

„Kisfiamnak hosszú ideje komoly bőrproblémái voltak, nagyon sokat kínlódtunk, kipróbáltunk számos hagyományos és alternatív módszert, csekélyke eredménnyel. (...) Amikor a tanácsadásról hazaértem, kisfiam mindjárt azzal lepett meg, hogy ebédet kért: levest..."
tovább

„A tisztítások után lelkileg megnyugodtam, és úgy érzem, jó úton haladok affelé, hogy a párkapcsolatban is megtaláljam a boldogságot!"
tovább

„Azt, hogy 20 év után, a gyerekkoromban átélt kudarcok (sorozatos esések) ellenére, újra biciklire merek ülni – sőt annyira belelkesedtem, hogy vettem egy gyönyörű kerékpárt, amit rajongva szeretek. "
tovább