Személyes tanácsadás

Néhány információ arra az esetre, ha még soha nem voltál SVT tanácsadáson és el sem tudod képzelni, hogyan is zajlik egy ilyen találkozás.
Tanácsadás előtt

Mielőtt részt vennél egy SVT tanácsadáson, érdemes áttekinteni azokat az életterületeket, amelyekben úgy érzed, tisztításra van szükség.
diszharmónia a harmonikus élet akadályai, jelen életbeli válságok
egészségi probléma egészségi problémák: allergia, fóbiák, elmúlt, jelen vagy
  ismétlődő fizikai nehézségek, alvászavarok, balesetek
kapcsolati konfliktusok kapcsolati konfliktusok: állandó vagy régóta fennálló problémás
  kapcsolatok szülőkkel, testvérekkel, gyermekkel, vagy másokkal,
  párkapcsolatban, munkahelyen
szeretteink elvésztése szeretteink elvesztése okozta trauma
bőség akadályai bőség akadályai: üzleti ügyek, karrier, kreativitás, tanulási nehézségek
önbizalomhiány megbecsülés: önbecsülés, önbizalom hiánya, önkép állapota
függőségek függőségek: anyagi, érzelmi, egyéb: dohányzás, édesség stb.
akadályok siker akadályai az élet bármely területén
állatok hobbi állatok, házi kedvencek: ló, kutya, macska, madár stb. egészségi
  vagy egyéb problémái

Az alábbi felsorolás csak gondolatébresztő, hiszen egyéni eltérések mutatkoznak, hogy a harmonikus élet megélésében kinél hol jelentkeznek akadályok. Akármilyen szokatlanul is hangzik, de az életed bármely területével, eseményével, nehézségével kapcsolatban végezhető tisztítás: például a sikeres nyelvvizsgádtól kezdve, a boldog párkapcsolatodon, a lovad betegségén át egészen az anyagi jólétedig, vagy az egészségi állapotodig bezáródóan.


Tanácsadás alatt

Egy SVT tanácsadást úgy tudsz legkönnyebben elképzelni, mint egy beszélgetést:
probléma okai először megismerjük a Tisztításra váró problémát,
tisztítás majd maga a Tisztítás következik,
vizsgálalat amit a vizsgálat során feljött információk alapján egy záró beszélgetés
  követ.
Amennyiben első alkalommal veszel részt egy személyes tanácsadáson, az általad megadott probléma tisztítását, a módszer rövid bemutatása előzi meg.

Az SVT módszerének lelke maga a vizsgálat és a tisztítás. A vizsgálathoz egy ingát, egy táblázatkészletet és egy egyedi kérdéssorozatot használunk. Segítségükkel a tudatalatti elme és a lélekkrónika összes diszharmonikus programozásának vizsgálata és tisztítása elvégezhető. Az eljárás során izomválaszainkat használjuk, hogy a tudatos elmét és a negatív programozást megkerülve kapcsolatba kerüljünk belső vezettetésünkkel, Felső Énünkkel. A módszer célja, hogy gyorsan megtaláljuk és elengedjük a diszharmonikus, korlátozó elképzeléseket és pozitív, támogató eszmékkel helyettesítsük azokat. Az SVT-ben ezt az eljárást Tisztításnak nevezzük.

Egy személyes tanácsadás időtartama: alkalmanként 1—2 óra.
A díjazás, a rendszer hivatalos tanácsadói számára egységesített, amely a hasonló eljárások átlagos tarifáihoz igazodik.
A módszer bemutatása, valamint a probléma tisztítási tervének megbeszélése ingyenes.


A tanácsadás után

A megadott problémával kapcsolatos tisztítás után fizikai szinten is meg kell tennünk azokat a lépéseket, melyek segítik a változást. Fontos, hogy valóban akard a változást, és hogy tényleg meg akarj szabadulni a problémádtól, mert ha ragaszkodsz hozzá, a negatív programokat könnyen újrateremtheted. Mélyebben, nehezebben oldódó témáknál több alkalomra is szükség lehet, ugyanakkor egy kezelés hatására több probléma is megoldódhat.Ha változást szeretnél az életedben,
az SVT segít!

Ha kérdésed, üzeneted van:
  Írj bátran (anita.petrinyecz@gmail.com):

Neved:

E-mail-címed:

Üzeneted*
 


  Ha időpontot szeretnél egyeztetni:
    (06 20) 33-40-769

 Tapasztalatok  SVT-vel

„Korábban édesapámmal sosem tudtam semmi mélyebb, fontos, személyes dologról beszélni. Három diplomás, doktori címmel rendelkező derék ember, rengetegen szeretik, mert kedves és mindenkin segít."
tovább

„Az első SVT tisztítással az volt a célom, hogy lehetőleg kapjak egy gondolatot, egy mondatot, ami segít abban, hogy kimozduljak az állóvízből, az apátiából.
A tanácsadás során a felém irányuló pozitív energia hatására képes voltam belekezdeni a mondandómba, nyitottá váltam."
tovább

„Magánéleti és munkahelyi probléma miatt kértem SVT tisztítást. Lelkileg nagyon össze voltam törve. Az SVT segítségével sikerült megnyugodnom és jó úton haladok affelé, hogy boldog, őszinte párkapcsolatban éljek a szerelmemmel. Munkahelyi gondjaim is sikeresen megoldódtak!!! 1 hete dolgozom álmaim munkahelyén, de mindezt megelőzte egy pár tisztítási folyamat.
tovább