Ingaúton

Néhány éve egy szívbéli, jó barátunk súlyos betegsége kapcsán kerestünk lehetséges utakat a gyógyulásához. Mélyen érintett az állapota, és már abban a helyzetben volt, amikor az ember minden lehetséges és lehetetlen dolgot kipróbál a javulás reményében...
„Véletlenül” jött gondolatok és „véletlen” telefonálások után egyszer csak ott találtam magam egy helyzetben: egy számomra ismeretlen tanfolyamra készültem, ahol a barátunknak nyújtható lehetséges segítség várt rám. Reményteljes nap volt. Aztán elérkezett a tanfolyam napja. Éppen készülődtem, mikor üzenet érkezett, hogy a barátunkon már nem segíthetünk... Lesújtott állapotomban úgy éreztem, hogy már nincs miért részt vennem a tanfolyamon. A párom azonban másképp látta, s a mai napig fülemben cseng: „Lehet, hogy rajta már nem segíthetsz, de másokon még igen...”
Így dőlt el az SVT-vel való találkozásom.
A hatása alá akkor kerültem véglegesen, mikor a tanfolyam befejezését követő napon, a kezembe akadt egy könyv. Szívbéli, jó barátunktól kapott utolsó ajándék, címe: Ingaúton... Mikor ezt a könyvet kaptuk tőle, még mit sem tudtam arról, hogy az SVT tisztítások alkalmával ingát használunk... Az SVT hatása azóta is tart, de már nemcsak a kapott könyv miatt...

 Tapasztalatok  SVT-vel

„Kisfiamnak hosszú ideje komoly bőrproblémái voltak, nagyon sokat kínlódtunk, kipróbáltunk számos hagyományos és alternatív módszert, csekélyke eredménnyel. (...) Amikor a tanácsadásról hazaértem, kisfiam mindjárt azzal lepett meg, hogy ebédet kért: levest..."
tovább

„A tisztítások után lelkileg megnyugodtam, és úgy érzem, jó úton haladok affelé, hogy a párkapcsolatban is megtaláljam a boldogságot!"
tovább

„Azt, hogy 20 év után, a gyerekkoromban átélt kudarcok (sorozatos esések) ellenére, újra biciklire merek ülni – sőt annyira belelkesedtem, hogy vettem egy gyönyörű kerékpárt, amit rajongva szeretek. "
tovább