Mi az SVT?

Az SVT hatásos és gyengéd módszer az életünkben megjelenő problémák kezelésére. Lehetővé teszi, hogy sokkal szabadabban éljük az életünket: megváltoztatva életünk belső és külső képét.
Az SVT a probléma fajtájától függetlenül a probléma okait kezeli.

A harmonikus élet akadályai felbukkanhatnak:
egészségi probléma egészségi problémaként
embertársi konfliktus embertársi konfliktusként
lelki probléma lelki problémaként
függőség függőségként
gyermekkori félelem gyermekkori félelemként
más promléma vagy számtalan más problémaként.


Egy személyes tanácsadás során a megadott problémával kapcsolatban megvizsgáljuk, és kitisztítjuk a diszharmonikus energiákat, majd ezeket pozitív programokkal helyettesítjük a nagyobb belső béke megteremtéséért.


SVT = lelki-szellemi tisztítás

Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, mely az univerzális energiákat használja a tudatalatti blokkok és az előző életek energiáinak vizsgálatához. Az SVT közvetlenül a tudatalatti elmével, és a Felső Énnel dolgozik, hogy megtalálja és eltávolítsa a negatív programokat (tudatalatti blokkokat, negatív lélekprogramozást, előző életek energiáit).

A Felső Én bizottsága tulajdonképpen kollektív tudat, számuk egytől végtelen számig terjedhet. Mindenkinek van Felső Énje, melyet a Szellem születésünkkor rendel mellénk, hogy terelgessenek minket a magunk számára, magunknak kijelölt úton.

Az SVT a problémák okának (programok) az azonosítása, és kitisztítása által működik. Mivel nagyon sok program vagy az anyaméhben, vagy a születéskor, vagy a jelenlegi élet előtt alakult ki, ezért az SVT olyan értékes bepillantást nyújt kialakulásukról, amelyet nem lehetne felderíteni a jelen élet eseményei alapján.
A romboló programok beazonosítása és kitisztítása után, az SVT segít abban, hogy "újraprogramozzuk" az elmét pozitív gondolatokkal és eszmékkel.


Még több információ:

Az SVT magyarországi honlapja
Az SVT nemzetközi hivatalos honlapja

 Tapasztalatok  SVT-vel

„Nem tudtam, hogy akkor most mi legyen a helyes út, egyáltalán van-e közös jövőnk?
Igen, lett jövőnk, teljesen új lappal indultunk és kapcsolatunkat magasabb szintre emeltük, azóta nagyon jól megvagyunk. Az SVT tisztítás sokat segített nekem/nekünk.
Nagyon érdekes volt e probléma megoldása, hiszen a tisztítás után 24 órán belül minden megoldott „magától”, szinte hihetetlen, de így van!"
tovább

„...a tipikus se vele, se nélküle kapcsolat, nem bírtam szabadulni.... a tisztítás után könyebben tudtam kezelni... a szeretet nem múlt el csak rádöbentett, hogy nem ő a nagy Ő!"
tovább

„Számomra mit jelent az SVT, mit kaptam tőle?! Csak egy hasonlattal tudom elmondani. Biztosan ültél már vízparton, és dobáltál követ a vízbe. Nézted, hogy rajzolódnak az egyre nagyobb körök a víztükrön. "
tovább