Kliensek tapasztalatai

Azt, hogy 20 év után, a gyerekkoromban átélt kudarcok (sorozatos esések) ellenére, újra biciklire merek ülni – sőt annyira belelkesedtem, hogy vettem egy gyönyörű kerékpárt, amit rajongva szeretek. Eddig az volt a mottóm, hogy annál többet ér az életem, minthogy bicajra üljek... arról nem is beszélve, hogy volán mögé. Hét éve próbálkoztam először a jogosítvány megszerzésével, azonban egészségügyi okok miatt nem tudtam befejezni a tanfolyamot – és be kell vallanom, hogy nem is bántam, sőt tiltakoztam ellene, hogy újra elkezdjem. Viszont mióta SVT tisztításokat végeztünk e témában, nem csupán érdeklődöm, hanem lelkesedve járok immáron rutin órákra. Persze, mint – gondolom – általában minden embernek, nekem is a magánéletem rendbetétele lett volna a legfontosabb cél, mikor első alkalommal Anitánál jártam, azonban éppen azon a napon kaptam egy akkora pofont az élettől, hogy a kérdések, amikkel készültem, már nem is voltak aktuálisak. Zaklatottan, kusza gondolatokkal a fejemben érkeztem SVT-re. Ennek így kellett lennie, mert a terápia nélkül nem tudom, hogyan és mikorra nyugodtam volna meg. Így azonban teljesen kicserélve indultam haza, nyugodtan, kiegyensúlyozottan és vidáman! Mivel a kerekeken való közlekedés (legyen az 2 vagy 4 db) problémája már az évek során kikristályosodott bennem, úgy gondolom, hogy erre tudtam legőszintébben rákérdezni és ezért kaphattam ekkora ajándékot. Megváltást. Azelőtt nem hittem volna, hogy bármi befolyásolhatja a „kerekekhez” való hozzáállásomat. Ez számomra bizonyíték.

vissza
 Tapasztalatok  SVT-vel

„ Apu kijött hozzám, leült mellém és a teraszon csak úgy spontán elkezdtünk beszélgetni olyan témákról, amiben eddig hallgattunk, vagy fel sem merült, de fontos lett volna. Megtört a jég! "
tovább

„Az első SVT tisztítással az volt a célom, hogy lehetőleg kapjak egy gondolatot, egy mondatot, ami segít abban, hogy kimozduljak az állóvízből, az apátiából.
A tanácsadás során a felém irányuló pozitív energia hatására képes voltam belekezdeni a mondandómba, nyitottá váltam."
tovább

„Magánéleti és munkahelyi probléma miatt kértem SVT tisztítást. Lelkileg nagyon össze voltam törve. Az SVT segítségével sikerült megnyugodnom és jó úton haladok affelé, hogy boldog, őszinte párkapcsolatban éljek a szerelmemmel. Munkahelyi gondjaim is sikeresen megoldódtak!!!" tovább