Kliensek tapasztalatai

Továbbá egy olyan dologról beszéltünk, amiről úgy gondoltam, hogy csak a saját gondolataim szüleménye, nem létezhet. A tanácsadás után különböző változások lettek megfigyelhetőek az életemben. A tisztítás napján, fizetéskor borravalót kaptam a főnökömtől (ez volt az első eset) és a tanítványomtól is (soha előtte).
Másnap, a barátnőmmel sétáltunk, amikor megemlítettem neki, hogy lehet, hogy le fogja mondani a tanítványom az órát, abban a másodpercben megszólalt a telefonom, s a tanítvány lemondta az órát.

A tisztítást követően az apátiát felváltotta a jókedv.
– új frizurát csináltattam a fodrászommal;
– változtattam a tanítási módszereimen, becsempésztem általam régóta nem használt feladatokat a tanítási órákba;
– saját, engem is foglalkoztató kérdéseket találtam ki a beszélgetős órákra;
– nem szoktam gyakran főzni, most azonban négy napon keresztül minden nap én főztem, amivel másokat is megvendégeltem;
– egy régi szokásomat is felelevenítettem: séta a tó körül;
– szakítottam a barátommal, egy nem működő kapcsolatot zártam ezzel le.

A második SVT tisztítás után:
– a főnököm ragaszkodott hozzá, hogy végre tegezzem, addig hol tegeztem, hol magáztam.
– nagyon jókedvű órákat élhettem át a tanítványokkal, remek hangulatban teltek az órák.
– olyan önfeledt nevetésben volt részem az egyik tanítványommal, hogy úgy éreztem, szabadulnak fel bennem a gátolt energiák.
Ennek hatására például önzetlenül, plusz tanítási órát adtam (45 perc helyett 1 óra 20 percet tanítottam);
– új dolgokat vállaltam be: kollégát helyettesítettem az iskolában; a tanítványaimmal kapcsolatban felelősségteljesebb feladatokat vállaltam el: érettségire, nyelvvizsgára, külföldi állást megpályázó interjúra való felkészítést;
– gyakoroltam a megbocsátást két ismerősöm irányában (még van mit fejlődnöm...);
– „teremtés” gyakorlása: szerettem volna egy ismerősöm könyvét megvásárolni, bementem abba a boltba, ahol ígérték, hogy lesz, pár perccel utánam lépett be az ismerősöm az üzletbe, ekkor hozta a könyveit eladásra, így az én kezembe adta (ha előbb megyek aznap, még nem lett volna, ha később, nem tőle kaptam volna...)
– alvászavarom is rendeződött. Korábban ugyanis nem tudtam éjjelenként aludni, hajnali 1 órakor még mindig jártak a gondolataim, vagy „csak” forogtam az ágyban, másnap reggel 7-kor pedig már dolgozni mentem (általában 8-11 órákat szoktam aludni, most meg jóval kevesebbet).

A tisztítás napján már változás állt be, megfordultak a dolgok, könnyebben el tudtam aludni, de még hajnalban felébredtem. A következő naptól kezdve visszaállt az eredeti alvási szokásom, időben le tudtam feküdni, s azóta tudok aludni éjjelenként, az alvászavarom megszűnt...
vissza

 Tapasztalatok  SVT-vel

„ Apu kijött hozzám, leült mellém és a teraszon csak úgy spontán elkezdtünk beszélgetni olyan témákról, amiben eddig hallgattunk, vagy fel sem merült, de fontos lett volna. Megtört a jég! "
tovább

„Az első SVT tisztítással az volt a célom, hogy lehetőleg kapjak egy gondolatot, egy mondatot, ami segít abban, hogy kimozduljak az állóvízből, az apátiából.
A tanácsadás során a felém irányuló pozitív energia hatására képes voltam belekezdeni a mondandómba, nyitottá váltam."
tovább

„Magánéleti és munkahelyi probléma miatt kértem SVT tisztítást. Lelkileg nagyon össze voltam törve. Az SVT segítségével sikerült megnyugodnom és jó úton haladok affelé, hogy boldog, őszinte párkapcsolatban éljek a szerelmemmel. Munkahelyi gondjaim is sikeresen megoldódtak!!!" tovább